Over ons

V-Supply, dat is een klein, gedreven team, dat concepten op maat uitwerkt. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten, denken mee na over het ideale concept om de doelstellingen te bereiken en werken het vervolgens van A tot Z uit. 


De passie voor horeca zit er langer in en het was dan ook logisch dat de eerste concepten deze richting uit gingen. Maar ondertussen werden ook al meerdere concepten voor de zakelijke markt uitgetekend en uitgewerkt. 


Onze werkwijze? Die laat zich moeilijk omschrijven, want elk project is anders en we vertrekken steeds vanuit de wensen van de individuele klant. Bij V-Supply zal je vruchteloos zoeken naar een standaard catalogus, want wij gaan net op zoek naar die stukken waar de klant nood aan heeft. Daarvoor rekenen we op een uitgebreid netwerk aan leveranciers, leggen we een heleboel contacten en houden we de vinger aan de pols van de laatste trends. Bij V-Supply jagen we achter de juiste stukken tot het totaalplaatje klopt en de puzzelstukjes van het gewenste concept in elkaar vallen. Daarbij kunnen we ook rekenen  op een heleboel partners die onze werkwijze begrijpen en waarbij een half woord genoeg is. 


Van ontwerp, tot sfeerzetting en uitvoering, bij V-Supply mag je rekenen op een enthousiast team. Een team die het klappen van de zweep kent en steeds bereikbaar is voor alle vragen. Met die persoonlijke aanpak én de ervaring van onze medewerkers maken we het verschil, elke dag opnieuw. 

 

Ons Team

0.jpeg

Paul Vangelder

Zaakvoerder

Dat Paul thuis is in de horeca hoeft geen betoog, maar zijn interesse gaat veel verder. Paul wist verschillende succesvolle horecaconcepten in de markt te zetten en ook rendabel uit te baten, niet evident in deze sector. Maar zijn passie voor interieur en concepten is een stuk ruimer dan enkel horeca. Hij is dan ook de drijvende kracht achter verschillende corporate & home projecten.

0.jpeg

Sabrina De Clercq

Administratie

Sabrina is de drijvende kracht achter de administratie. Van boekhouding, tot het opvolgen van betalingen en bestellingen: bij Sabrina is het in bekwame handen. De rots in de branding en het baken van rust in een onderneming waar al wel eens chaos durft te overheersen en de creatieve ideeën alle kanten op stuiteren.

 

Onze partners

Sebastiaan

Schrijnwerkerij

Het vormgeven van een interieur is spelen met ruimte. Met licht en lijnen, vormen en vlakken. Het is een zoektocht naar evenwicht, waarbij het esthetische het functionele nooit mag overschaduwen. Laat dat meteen zijn waar ook Sebastiaan zich een meester in toont. Het bedrijf uit Antwerpen heeft een heel concrete visie op interieur. Alle afzonderlijke elementen in huis moeten samen één harmonisch geheel vormen. De lijn die uitgezet wordt in de keuken, wordt ook in de badkamer, slaapkamer en elke andere ruimte doorgetrokken. Elk detail is van belang. Van de algemene belijning tot de specifieke tekening van het hout.

Showroom-179.jpg