Zoeken

Boutique hotel de Gulde Schoen & Restaurant the Gilded

Bijgewerkt op: 30 jan 2019


Een prachtproject in hartje antwerpen. Ik geef ze zelf het woord:


"Een tophotel zonder topbar? Dat kan natuurlijk niet en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je niet eens moet buitenstappen om van een uitgebreid assortiment ‘quality drinks’ te kunnen genieten.


In The Gilded Bar kan je niet alleen kiezen uit een uitgekiend drankmenu, met zowel warme als koude alcoholische en alcoholvrije opties; er is ook aansluiting met het hotel en het restaurant. Nog straffer: vanaf het tweede kwartaal van 2018 kan je er ook terecht voor geweldige cocktails. Wie daarvoor verantwoordelijk is? Een aantal van de beste mixologen van het land!

Natuurlijk draait een goede totaalervaring niet enkel om smaak, presentatie en bediening, maar ook om locatie en interieur. Ook daaraan hebben we gedacht. The Gilded Bar ademt de charme uit van het veertiende-eeuwse gebouw waar het hotel in gehuisvest is, gecombineerd met luxueuze, warme designen een patio die je volkomen doet vergeten dat je jezelf eigenlijk in hartje Anwerpen bevindt.

Een nieuwe ‘place to be’, dus, waar je van ’s ochtends tot ’s nachts terecht kunt om niet alleen een gezellige, maar ook een heel smaakvolle tijd te beleven.


Net zoals de naam dat al zegt, staat The Gilded Restaurant voor rijkdom en privilege. Rijkdom in presentatie, rijkdom in smaak en rijkdom in totaalbeleving. Privilege als het voorrecht dat wij hebben om jou te mogen bedienen, om de kans te krijgen fantastische combinaties te bedenken en om onze gasten gelukkig te maken met een unieke culinaire ervaring, in een kader als geen ander in het Antwerpse.

Ons doel? Jouw het gevoel te geven dat je even bevoorrecht bent als wij. Een doel dat we proberen te bereiken met een moderne, seizoensgebonden keuken vol mediterraan-Aziatische invloeden, creatieve wendingen en verrassende ontdekkingen.


The Gilded Restaurant is niet alleen open voor ontbijt, lunch en diner, het is ook een nieuwe hotspot voor een wel heel speciale gelegenheid in Antwerpen: uitzonderlijke ‘afternoon tea’ – een huwelijk tussen Britse traditie en Aziatische finesse. Zoek je iets speciaals dat je nergens anders in ’t Stad gaat vinden? Kom dan zeker eens langs!"
V-Supply verzorgde:

  • Porselein

  • Bestek

  • Glaswerk (hotel & restaurant)

  • Ontbijt

  • Bar benodigdheden

  • Decoratie

  • Volledige optimalisatie in samenspraak met de familie Dembélé

Adres: Melkmarkt 37-39, 2000 Antwerpen